Streaming business

Möjligheten med streaming business, strömmande affärsinformation, har inte varit tillgänglig för marknaden särskilt länge. Att streama musik och film är vi dock vana vid. Med inspiration i musikbranschens utveckling har det nu tagits fram ett CRM- och säljverktyg där man får tillgång till alla Sveriges företag och beslutsfattare redan från början och till fast pris.

Begreppet streaming business

På Svenska kan det översättas till strömmande affärsinformation och syftar oftast på ett webbaserat säljverktyg som hela tiden uppdateras med ny affärsinformation. Med affärsinformation menas företag, beslutsfattare, kontaktuppgifter till dessa, kreditinformation, viktiga nyckeltal, information från LinkedIn och annat som gör det lättare att ta smarta beslut.

Sälj smartare

Med streaming business kan du enkelt välja ut just de som har hög potential att bli lönsamma kunder till dig. Du kan exempelvis göra snabba urval som baseras på din mest lönsamma kund och sedan ringa eller maila dem, direkt i verktyget. Allt baserat på dagsfärsk information.

Streaming business med kampanjverktyg

Streaming business kombineras ofta med smarta kampanjverktyg som gör det optimalt för att skapa ringlistor eller mailkampanjer och ger säljaren möjlighet att arbeta effektivare än någonsin.

Än så länge finns det bara en aktör på marknaden. Kolla in hemsidan för Lime Go, se filmer och häng på den senaste trenden: streaming business!